Mark Meijrink doneert van elk verkocht exemplaar van zijn orchideeënboek € 10,- aan stichting HEO.

Op l’Oustal worden al een aantal jaren themaweken georganiseerd met natuur in de hoofdrol. Sinds 2016 staan orchideeënweken met gids Mark Meijrink vast op het programma. Mark, werkzaam als ecoloog bij Natuurmonumenten en orchideeënspecialist bij uitstek neemt de deelnemers mee in de wereld van de wilde orchidee en deelt met plezier zijn enorme kennis over verschijningsvormen, biotoop, bevruchting.

Ook voor 2020 stonden twee orchideeënweken gepland maar de Corona-crisis maakte het onmogelijk om deze door te laten gaan, maar de data voor 2021 staan al in de agenda.

Ook Mark kon slechts zeer beperkt naar buiten en heeft het initiatief genomen om zijn mooiste foto’s van de afgelopen vier jaar samen te brengen in een fraaie uitgave, 24 pagina’s van 21×21 centimeter met een amusante korte omschrijving van plant, omgeving of situatie. Zo krijgt u toch ook in 2020 een idee over het orchideeënleven op- en rond l’Oustal.

De boeken worden genummerd en voorzien van een persoonlijke boodschap aan de koper.

We stellen het heel erg op prijs dat Mark heeft besloten om van ieder verkocht exemplaar € 10,- te doneren aan de stichting “Houd Elkaar Overeind”.

De prijs is € 25,-. (inclusief verzendkosten)