Vakantie zorgmedewerkers Etten-Leur alweer voorbij.

Allereerst willen wij jullie bedanken voor de gastvrijheid die jullie bieden bij L’Oustal. Wat zijn we ontzettend verwend. Elke avond een aperitief met vervolgens een voor- en  hoofdgerecht, een kaasplank en een dessert. Elke avond weer een ander menu en het was iedere avond even lekker.

We zijn met z’n vieren zeker tot rust gekomen binnen L’Oustal en we hebben ook nog uitstapjes gemaakt naar de Pyreneeën, kleinere dorpjes maar ook naar grotere steden zoals Foix en Carcassonne. We gaan er komende week weer tegenaan en we zijn erg dankbaar dat we deze reis hebben mogen maken. We hopen uiteraard dat er geen tweede golf aankomt.

Positief blijven is altijd het allerbelangrijkst. En positieve mensen, dat zijn jullie. Bedankt lieve Ena, Ruud en Bommel en ook de donateurs en vrijwilligers van Stichting Houd Elkaar Overeind die deze reis mogelijk hebben gemaakt.

Laura, Angelique, Erwin en Peter.