Vakanties zorgverleners Palatijn uitgesteld.

Zoals eerder bericht, zijn in  juli jl. medewerkers van de Palatijn geïnformeerd dat zij gekozen waren voor een vakantieverblijf op l’Oustal, in totaal 8 plaatsen. Op 27 Oktober zou de feestelijke overhandiging van de cheques plaatsvinden, maar het zal niemand verbazen dat deze festiviteit is geannuleerd.

Eén van de gekozenen had met haar partner in oktober een vakantie op l’Oustal gepland, maar ook dit kon helaas vanwege de oplopende besmettingscijfers niet doorgaan. De andere zorgmedewerkers hadden op korte termijn nog geen boeking durven maken. We hadden het hun zo gegund om te kunnen genieten van  een ontspannende vakantie! In plaats daarvan worden ze nu tijdens hun werk en daarbuiten geconfronteerd  met “de 2e golf”.

We hopen van harte dat de omstandigheden het over niet al te lange tijd mogelijk maken dat zij kunnen afreizen naar l’Oustal.